Produkter for sørsjø bonifacio (11)

Violetta - Vask Essens

Violetta - Vask Essens

Hver dråpe av Konsentrert Violetta Essens er utviklet for å parfymere alt tøy. Symbol på våren er essensen av den vakre årstiden. Dens duft frigjør en lidenskapelig og intens aroma på plaggene, dens blomsteraktige note dominerer og varer lenge. En væske som tilsettes mykneren i håndvask eller i vaskemaskinen under den siste skyllingen. Parfymert Tøy Violetta er fri for parabener og nikelfri.
Melomakarono

Melomakarono

Plantebasert duftlys i rød farge med rik duft av kake med honning! Totalvekt: 430 gr Nettovekt: 180 gr Høyde: 8 cm Diameter: 7,2 cm
Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Produktet er laget av oliven og bladjuice, hentet fra oliventrær med høy konsentrasjon av organiske polyfenoler. Det dannes fra olivenstoffer som er vannløselige, oppnådd i malingsprosessen. Deretter gjennomgår produktet en pasteurisering og konsentrasjonsprosess for å sikre stabilitet, egenskaper og mikrobiologi. Prosessene utføres mekanisk og på kort tid, for å unngå nedbrytning av polyfenolene. Oliventrær av Arróniz-varianten har høy polyfenolkonsentrasjon i bladene og fruktene. De høstes på optimal modenhetsnivå for å bevare alle aromaer og smaker intakt.
Crémant De Bourgogne Bio Brut

Crémant De Bourgogne Bio Brut

Lys, blek farge med grønne refleksjoner. Noter av kandiserte frukter og honningaktige nyanser. Tonisk, drevet av sitrus, er ganen elegant, med en silkeaktig finish.
S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI
Luksuriøs ullfrakk

Luksuriøs ullfrakk

Unn deg luksus med vår ullfrakk, designet for å gi varme og sofistikering til formelle anledninger. Nøkkelfunksjoner: - Premium ullstoff - Klassisk, skreddersydd passform - Enkelt- eller dobbeltknapp alternativer - Utvalg av klassiske farger
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Sublim'Air

Sublim'Air

Dens eksklusive middel fjerner lukt ved kilden gjennom molekylær handling. Dårlig lukt fjernes permanent.
Comoros Vaniljeopprinnelse

Comoros Vaniljeopprinnelse

Komorene består av 4 øyer: Mayotte og tre øyer uavhengige av Frankrike som danner Unionen av Komorene (Grande Comore, Anjouan og Moheli). Grande Comore er en vulkansk øy. Øya lider av en alvorlig vannmangel, de vulkanske bergartene holder ikke på vann, og det er lite kilder. Den viktigste økonomiske ressursen er dyrking av vanilje. Vanilje, som ble introdusert i Komorene før 1930-tallet, dyrkes på de fire øyene på en tradisjonell måte. Denne lunefulle orkideen tilbyr en vakker blomsterklase. Befruktning utføres manuelt av kvinner ved daggry. En dyktig arbeider "gifter seg" med 1000 til 1500 vaniljeblomster per dag. I høsttiden plukker man belger én og én, til en presis grad rett før "teknisk modning". Opprinnelse: Komorene Region: Grande Comore Variant: Planifolia Hint: Vegetal, floral, estragon SKU: 5430002193137 hvilke polyoler: 25g ° Energi: 525Kcal, 2197kJ Totalt fett: 49g hvilket mettet fett: 30g Karbohydrater: 32g hvilket sukker: 6g * Protein: 9g Salt: 0g
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Skinnende drakt, blekgull. Aromer av småkaker, modne steinfrukter med noter av hvite blomster og søte mandler. Ren, dyp, ganen er mineral med bemerkelsesverdig lengde.
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg